σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε την εταιρική σας εικόνα με καινοτόμο και φρέσκια γραφιστική άποψη. Λογότυπο, Κάρτα, Διαφημιστικό Έντυπο, Σχεδιασμός Ετικέτας και Συσκευασίας από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη εφαρμογή που θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!

 

Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί την εικόνα της επιχείρησης. Πρακτικά, είναι ο τρόπος για να εντυπωθεί η μάρκα (brandname) στο μυαλό του καταναλωτή. Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος. Στην point φροντίζουμε με τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και των σωστών εφαρμογών της, να προβάλλεται η εικόνα της επιχείρησής σας με συνέπεια και να την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

 

Λογότυπο

Το λογότυπο αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση του εμπορικού σήματος (έμβλημα/σύμβολο) της επιχείρησης, το οποίο εκφράζει την εταιρική  του ταυτότητα και  χρησιμοποιείται με σκοπό να την επικοινωνήσει στην αγορά και να την κάνει αναγνωρίσιμη. Είναι η καρδιά της εταιρικής της ταυτότητας και θα πρέπει να προσδιορίζει με σαφή και άμεσο τρόπο, την ιδιότητα και το στόχο της κάθε επιχείρησης. Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει τα τυπογραφικά και γραφιστικά στοιχεία με τέτοιο τρόπο, ώστε αφενός να εκφράζει απόλυτα το ύφος, τη φιλοσοφία, το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρίας/οργανισμού που εκπροσωπεί και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

 

Επανασχεδιασμός Λογοτύπου

Επανασχεδιασμός λογοτύπου είναι ο επανασχεδιασμός του brand σας. Μια φρέσκια νέα προοπτική θα μπορούσε να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται το λογότυπό σας. Ο όρος rebranding αφορά στη διαδικασία όπου μια εταιρία βελτιώνει την εικόνα της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω αλλαγών στο λογότυπο. Οι αλλαγές βασίζονται στην αλλαγή της βασικής στρατηγικής marketing και διαφημιστικής προβολής με κύριο στόχο την επανατοποθέτηση (re-positioning) της εταιρείας στην αγορά. Η εκ νέου σχεδίαση ενός λογοτύπου είναι πάντα μία πολύ λεπτής ισορροπίας υπηρεσία, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά σημαντική ώστε να δοθεί μία νέα πνοή στο ύφος της εταιρείας. Κάθε μετατροπή, μικρή ή μεγάλη, πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό στη μέχρι τώρα ιστορία της εκάστοτε επιχείρησης, το ύφος και τους στόχους της.

Εμπιστευθείτε τον επανασχεδιασμό του λογοτύπου της εταιρίας σας στην point και επενδύστε στην εικόνα της επιχείρησής σας!

 

Ετικέτα & Συσκευασία

Η συσκευασία καλύπτει διάφορες απαιτήσεις του εμπορίου και μια χαρακτηριστική συσκευασία βοηθάει στο να προσδιορίσει την εικόνα του προϊόντος και της εταιρίας στα μάτια του καταναλωτή.
Στην point γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς η εικόνα που θα αποπνέει το προϊόν σας και ειδικά για όλους εσάς που σκοπεύετε να προωθήσετε και να τα διαθέσετε στο ευρύ κοινό, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Το εύρος που σχεδιάζουμε είναι ανάλογο των αναγκών σας και καλύπτει σχεδιασμό για προϊόντα βιολογικά, ελαιολάδου, κρασιού, καλλυντικά, τρόφιμα, μέλι κλπ.

 

Εκτυπώσιμο υλικό

Στην point αναλαμβάνουμε και αναπτύσουμε το σχεδιασμό όλων των εφαρμογών του graphic design.
Εταιρικά έντυπα, Βιβλία, Αφίσες, promotional items

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό δημιουργικού υλικού από την πιο απλή μορφή (επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτο, τιμολόγιο, folder, αυτοκόλλητο, ετικέτα) ως την πιο σύνθετη (διαφημιστικό φυλλάδιο, flyer, αφίσα, πολυσέλιδο έντυπο, μενού, εταιρικές εκδόσεις – ημερολόγια, περιοδικά, εφημερίδες- επικοινωνίας εταιρειών, συλλόγων, οργανισμών, ομάδων).

Επίσης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την κατασκευή υλικών προώθησης και προβολής -P.O.P. materials- (stands εδάφους και επιτραπέζια, roll-up, displays, wobblers, καρτολίνες κ.ά.).

 

Ηλεκτρονικό έντυπο & banner

Πέρα από την εκτυπωμένη μορφή ενός εντύπου αποτελεί ανάγκη και η ηλεκτρονική ή αλλιώς ψηφιακή, έτσι ώστε για να ολοκληρωθεί η εταιρική  εικόνα στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε ελκυστικά γραφικά που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας αξιοποιώντας τα social media (facebook, instagram, twitter, google+, pinterest, youtube) για την ολοκληρωμένη προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

 

Newsletter

Το newsletter μπορεί να λειτουργήσει ενημερωτικά, προτρεπτικά ή διαφημιστικά. Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε το εικαστικό για την επιχείρηση σας και να καταχωρήσουμε τις πληροφορίες που θέλετε να φτάσουν στον πελάτη σας. Σύμφωνα με έρευνες η αποστολή ενημερωτικών e-mails μπορεί να βοηθήσει κάποιον πιθανόν αγοραστή να καταλήξει στην αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας και θα βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα του brand σας.

 

Σελιδοποίηση Εκδόσεων

Σχεδιασμός – εικαστική επιμέλεια και σελιδοποίηση βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών και κάθε είδους έντυπης ή ηλεκτρονικής έκδοσης.

 

Καταχωρήσεις

Έντυπες & Ηλεκτρονικές (banner)

Δημιουργικός σχεδιασμός μακέτας για καταχώριση σε εφημερίδες, περιοδικά, επαγγελματικούς οδηγούς, websites. Σχεδιασμός διαφημιστικής καταχώρισης και επιμέλεια σύνθεσης για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Στην point  προσφέρουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού εώς να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!